Golflektioner

Under höst och vinter kommer jag erbjuda lektioner ca en dag i veckan i vår fina studio på Fågelbro, men jag håller också lektioner Alba Indoor Golf i Sickla - en superfin inomhushall med Trackman-simulatorer! Jag kommer att vara igång med inomhuslektionerna från och med 15 december.

Ni bokar lektioner genom att messa mig på 0706766744. Bland mina kunder finns allt från förstagångsgolfaren till de med lågt hcp och lång erfarenhet. Som ny i spelet - tveka inte att boka en lektion! Med lite korrigeringar som du kan fortsätta jobba på kommer du långt!

Om ni som företag vill boka mig för hel- eller halvdag finns information under fliken "Företagsgolf". 

Stor kram på er så hoppas jag vi ses snart 😃⛳️

Mina lektionspriser på Fågelbro:

  • 50 min = 950:-
  • 25 min = 550:-
  • 50 min, 2 personer = 1.200:- (fler än 2 - kontakta mig)

Betalning sker via Swish 123-0298471 före lektionen. Detta så vi inte tappar träningstid. Alternativt kan du betala in till BG 5099-2197. 

Lektionspaket Du kan köpa lektionspaket och på så sätt få ett bättre pris! 5 x 50 min = 4.500:- eller för den ambitiöse 10 x 50 min = 8.500:- 

Presentkort Varför inte ge någon ett presentkort på lektioner hos mig? Maila till betalningfgc@fagelbrogolf.se så skickar vi det omgående!

 

Kurser

Anmälan till kurserna görs till marlene.hedblom@fagelbrogolf.se  OBS! Glöm inte att meddela vilken kurs du anmäler dig till.

Ingen kurs planerad just nu. 

Betalning swishas till 123-0298471 innan kursen.


 

Referenser

 

"Som fullständig nybörjare till spelet kändes det lite läskigt att gå till en pro som är så duktig att hon spelat på touren. Men jag ångrar inte det beslutet en sekund! Öppet och förutsättningslöst tittade hon på hur jag försökte drämma till bollen efter bästa förmåga och sedan började arbetet. Idag har jag något som liknar en sving och har gått från 54 hcp till 27 under vinterhalvåret! Hon ser mig, mina förutsättningar och anpassar tekniken efter vad min kropp faktiskt kan göra. Att har Marlene i ryggsäcken är det bästa jag gjort och jag längtar alltid efter nästa lektion!" 
Saga, nybörjare