Golflektioner

Fortfarande är det sommar och jag håller som vanligt till på Fågelbro Golf på Värmdö. Tyvärr brann min fina studio ned vid årsskiftet och den nya är under uppbyggnad. Det ska bli så kul när den är klar - för den kommer bli ännu bättre än den förra! Tillsvidare håller jag mina lektioner på andra sidan rangen i en provisoriskt studio. Tillfällig plats men samma kvalité på lektionerna såklart :-) 

Ni hittar lediga tider och bokar lektioner via knapparna ovan. Som ny kund hos mig kommer du behöva skapa ett konto hos bokningstjänsten Bookingbird. Efter att du valt den tid du vill komma finns valet "Ny kund- Registrera dig här". Skulle något krångla vid bokning kan ni även nå mig på 0706766744. Nu på sommaren är det mycket att göra i studion och det kan ta tid innan jag hinner svara, men jag gör mitt bästa! 

Är du nybörjare eller har lång erfarenhet? Alla mår bra av en knuff i rätt riktning. Bland mina kunder finns allt från förstagångsgolfaren till de med lågt hcp och lång erfarenhet. Som ny i spelet - tveka inte att boka en lektion! Med lite korrigeringar som du kan fortsätta jobba på kommer du långt!

Om ni som företag vill boka mig för hel- eller halvdag finns information under fliken "Företagsgolf". 

Stor kram på er så hoppas jag vi ses snart 😃⛳️

Mina lektionspriser på Fågelbro:

  • 50 min = 950:-
  • 25 min = 550:-
  • 50 min, 2 personer = 1.200:- (fler än 2 - kontakta mig)

Betalning sker via Swish 123-0298471 före lektionen. Detta så vi inte tappar träningstid. Alternativt kan du betala in till BG 5099-2197. 

Lektionspaket Du kan köpa lektionspaket och på så sätt få ett bättre pris! 5 x 50 min = 4.500:- eller för den ambitiöse 10 x 50 min = 8.500:- 

Presentkort Varför inte ge någon ett presentkort på lektioner hos mig? Maila till betalningfgc@fagelbrogolf.se så skickar vi det omgående!

 

Kurser sommaren 2022

Anmälan till kurserna görs till marlene.hedblom@fagelbrogolf.se  OBS! Glöm inte att meddela vilken kurs du anmäler dig till.

Ingen kurs planerad just nu. 

Betalning swishas till 123-0298471 innan kursen.


 

Referenser

 

"Som fullständig nybörjare till spelet kändes det lite läskigt att gå till en pro som är så duktig att hon spelat på touren. Men jag ångrar inte det beslutet en sekund! Öppet och förutsättningslöst tittade hon på hur jag försökte drämma till bollen efter bästa förmåga och sedan började arbetet. Idag har jag något som liknar en sving och har gått från 54 hcp till 27 under vinterhalvåret! Hon ser mig, mina förutsättningar och anpassar tekniken efter vad min kropp faktiskt kan göra. Att har Marlene i ryggsäcken är det bästa jag gjort och jag längtar alltid efter nästa lektion!" 
Saga, nybörjare